Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μάσκα Blog Appeal, Vol. 245

Αγαπητέ Tabby γράφεται από τις καρτέλες Η γάτα, συχνά θεωρείται ως “το αρχικό supermodel του παγκόσμιου συν-μεγέθους.” Ιδρύθηκε στα μέσα του 2012, έχει τελειώσει γρήγορα να είναι η συνηθέστερη στήλη συστάσεων αιλουροειδών στη Γη – κατανοητό για τη φρέσκια, αιλουροειδή άποψη του για τον τρόπο ζωής, τη μόδα, καθώς και τα προβλήματα στυλ που επηρεάζουν τις γάτες καθώς και τους ανθρώπους.

Συμβουλές για ανατροπή;

Αγαπητέ Tabby: Θα μείνω σε ένα αιλουροειδές ξενοδοχείο για την πρώτη φορά το επόμενο Σαββατοκύριακο όταν οι βοηθοί μου πηγαίνουν στις διακοπές, καθώς και είμαι εξαιρετικά εκστατικός γι ‘αυτό!

Επίσηκα σε καταλύματα πέντε αστέρων, καθώς και οι άνθρωποι μου δεν με άφησαν κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου κράτησαν ένα προσωπικό condo kitty σε ένα ειδικό θέρετρο με μια άποψη με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και να διαμορφωθεί για όλα τα γεύματά μου για να προετοιμαστούν από βραβευμένο, Michelin Star Chef.

Έχουν κλείσει ακόμη και καθημερινές συνεδρίες παιχνιδιού με το θυρωρό του αιλουροειδούς καθώς και με διατεταγμένες για καθημερινές θεραπείες υγείας.

Η ανησυχία μου είναι αυτή: Ποια είναι η σωστή ιδέα για έναν τεχνικό υγείας; Είναι ακριβώς η ίδια γενική πολιτική 15 τοις εκατό, καθώς και πρέπει να αφήσω χρήματα (δεν φέρνω κανονικά ένα πορτοφόλι), ή μπορώ να έχω την αμοιβή του προσωπικού της κάρτας πιστοληπτικής κάρτας βοηθών μου; Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

– Kit-kat από kailua

Αγαπητέ Kit-Kat: Συγχαρητήρια για την ανακάλυψη τέτοιων καταπληκτικών βοηθών! Φαίνεται ότι είστε μέσα για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο για περιποίηση καθώς και πούρρι.

Όσον αφορά την ερώτησή σας, είναι εντελώς όσο εσείς. Εάν θέλετε να αφήσετε την ιδέα για την κάρτα βαθμολογίας των βοηθών σας, μπορείτε να το κάνετε. Είναι απολύτως αποδεκτό. Εξαιρετικά λίγα γατάκια φέρνουν πραγματικά τα χρήματα αυτές τις μέρες, ακόμη και με όλες τις καταπληκτικές τσάντες αιλουροειδών στη διάθεσή μας.

Απλά φροντίστε να αξιολογήσετε το λογαριασμό σας, δεδομένου ότι συχνά έχει ήδη συμπεριληφθεί η δωρεάν.

Το πιο σημαντικό, απολαύστε τον εαυτό σας! Ελπίζω ότι αυτό είναι το πρώτο από πολλές από αυτές τις αποδράσεις.

Εργασίες

Αγαπητέ Tabby: Έχω βοηθήσει για έναν απαιτητικό περσικό αιλουροειδές που ονομάζεται ροδάκινα για σχεδόν 10 χρόνια.

Τις περισσότερες φορές, τα ροδάκινα είναι ωραία, καθώς και όταν είναι, μου αρέσει το καθήκον μου καθώς και το περιβάλλον εργασίας.

Αλλά μόλις πρόσφατα είχε μια πραγματικά κακή εβδομάδα. Ό, τι πήγε στραβά, καθώς και δεν έχει σημασία ακριβώς πόσο δύσκολο προσπάθησα, ένιωσα σαν να μην το κάνω τίποτα.

Όλοι αφορούσαν ένα κεφάλι την περασμένη Παρασκευή όταν πήρα ένα άγριο κείμενο από τα ροδάκινα.

Αυτή είχε δίκιο. Ήμουν απολύτως στο λάθος. Έχω βιδωθεί, καθώς και εγώ ζήτησα συγγνώμη.

Αλλά στη συνέχεια τα ροδάκινα μου έστειλαν ένα δεύτερο κείμενο αναστάτωσης, καθώς κατέστρεψαν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο μου.

Δεν μπορούσα να σταματήσω να πιστεύω ότι το κείμενο αυτό καθώς και πώς ακουμπάει τα αναστατωμένα ροδάκινα. Φοβόμουν την επιστροφή στην εργασία για τη συμμόρφωση με τη Δευτέρα γνωρίζοντας ότι θα ήμουν στο σκυλάκι.

Tabby, έλαβα πλήρη υποχρέωση για το λάθος μου, ωστόσο ήθελα να αισθάνομαι σαν να ήταν ακατάλληλος για τα ροδάκινα να μου γράψουν για αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν έχω πολύ χρόνο μακριά, καθώς και απαίτηση για κάποιο είδος ορίων εργασίας.

Πρέπει να το αφήσω να πάει ή να το φέρει όσο το ροδάκινο;

– Απογοητευμένοι στο Ferndale

Αγαπητέ απογοητευμένοι: Είμαι απολύτως ένοχος να είμαι ένα απαιτητικό diva με τον βοηθό μου από καιρό σε καιρό, ωστόσο πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο σωστό για τον εργοδότη σας να αντιμετωπίσει την περίσταση μαζί σας να αντιμετωπίζετε με πρόσωπο, προσωπικά, κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας ρουτίνας.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τώρα, τα ροδάκινα έχουν ηρεμήσει. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε έντονα γι ‘αυτό, περιμένετε μια μεγάλη στιγμή όταν είστε και οι δύο σε μια ευχάριστη διάθεση, καθώς και να την ρωτήσετε ακριβώς πώς αισθάνεται για την απόδοσή σας. Πείτε της ότι είστε πάντα διαθέσιμοι σε συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς και ότι πιστεύετε ότι είναι πολύ πιο παραγωγικοί από τα κείμενα.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τα ροδάκινα, ωστόσο καταλαβαίνω ότι ως εργοδότη γατάκι, πάντα θέλω να παρακινήσω τον βοηθό μου να είμαι το καλύτερο που μπορεί να είναι. Ιδανικά και οι δύο μπορείτε να ανακαλύψετε κάποιο τυπικό έδαφος. μεγάλη τύχη.

Άγριο teen tortie

Αγαπητέ Tabby: Ο συγκάτοικος μου, ένας νέος, καθώς και κάπως άγριος έφηβος Tortie που ονομάζεται Tigger, που μου άρεσε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα, καθώς και ένας κοινόχρηστος φίλος των αιλουροειδών μου είπε ότι ήταν πολύτιμη, επίσης.

Δηλώνει ότι η Tigger δεν θέλει τις ενήλικες γάτες στη ζωή της να καταλάβουν τι έχει κάνει.

How would you manage this?

– κακό παλιό χρονοδιακόπτη στο Tallahassee

DEAR OLD TIMER: maybe you must carefully remind Tigger that things on the Web stay on the Web forever. Unfriending you on Facebook isn’t going to modification that.

Treat petiquette

DEAR TABBY: I’m hoping you can assist clear up a long-lasting difference among my buddies as well as family.

When somebody receives a feline toy or bag of treats as a gift, are they expected to share the toy or treats with the gift giver?

Love your column, by the way. I checked out it every morning with my breakfast gravy.

— patches in Portland

DEAR PATCHES: very first of all,Είσαι πολύ γλυκός! Είμαι τιμή να είμαι μέρος της ρουτίνας σας το πρωί σάλτσα.

Όσο για την ερώτησή σας, είναι ένα μεγάλο. Συχνά αναρωτήθηκα αυτόν τον εαυτό μου. Ένας από τους γείτονές μου, ένα ρωσικό μπλε, μόλις πρόσφατα μου έδωσε μια τσάντα αιλουροειδών πράσινων (το αγαπημένο μου!) καθώς και στη συνέχεια κοίταξε πεινασμένος στη σακούλα όπως το έδωσα στον βοηθό μου.

Η μέθοδος που το βλέπω, ένα δώρο είναι ένα δώρο. Ο παραλήπτης δεν πρέπει να αισθάνεται υποχρεωμένος να μοιραστεί.

Έχοντας δηλώσει ότι … εξακολουθώ να καταλήγω κανονικά την κοινή χρήση. Φωτίζω, μπορεί επίσης να εξαπλωθεί η αγάπη, ξέρετε; Ο κόσμος θα απαντήσει σε είδος κάποια μέρα. Τουλάχιστον αυτή είναι η μέθοδος που το βλέπω.

Ποιος είναι η γάλα η γάτα; Περίπου πέντε χρόνια πίσω φίλησα ένα αδέσποτο, τσίμπημα ψύλλων τσαμπί με μια κακή κατάσταση των σκουληκιών. Θα μπορούσα να δω ότι είχε πέσει σε δύσκολες στιγμές, ωστόσο η βαθιά κατανόησή του για την υψηλή μόδα καθώς και το πολυκατάστημα καλλυντικά οδήγησε να πιστέψω ότι ήταν πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Καταλήξαμε να είμαστε γρήγοροι φίλοι, καθώς και τώρα είναι πραγματικά ο διευθυντής μου (και ένα επιτυχημένο μοντέλο Kitty).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα σας Appress Appealts,

Καρτέλες καθώς και karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ελπίζω να κάνατε ευχαρίστηση σε αυτή τη δόση της Κυριακής του Σαββατοκύριακου με καρτέλες. Για να δείτε τι άλλο αναγνωρισμένο Kitty Supermodel Tabs, ο αιλουροειδής ήταν τόσο πολύ όσο τα χρόνια, επιθεωρήστε τις Κυριακές με τις καρτέλες, τα αρχεία: από την Αναστασία προς τη Ζούγια.

Published by iflpm

Leave a Reply