Πώς να χρησιμοποιήσετε το Mac Prep + Prime highlighters για να φαίνονται καλά ξεκούραστοι (ακόμα και όταν δεν είστε)

μάγκα. Έχετε ποτέ ένα από αυτά τα πρωινά όταν κοιτάζετε στον καθρέφτη και το πρώτο πράγμα που σκάει στο κεφάλι σας, “Dayummmm, Gina! Κοιτάω hella κουρασμένος “;

Ή κάτι τέτοιο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λοιπόν, αυτό είμαι εγώ. Κάθε. Μονόκλινο. Ημέρα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στη συνεχιζόμενη προσπάθεια αγώνα μου να αλλάξω αυτό, πήρα ένα ζευγάρι από Prep + prime highlighters, ελπίζοντας ότι θα με βοηθήσουν να φανεί καλύτερα ξεκούραση.

Παρεμπιπτόντως … Αυτά ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου αγνώστου αγορών που σχετίζονται με την αγορά, αλλά αυτή είναι μια ιστορία για άλλη εποχή, lol!

Που ημουν…? Αχ! Ναι, επειδή είμαι περίεργος γατάκι, έπεσα από το Mac Counter σήμερα για να μάθω πώς να τα χρησιμοποιώ κατάλληλα (φαίνεται σαν να είναι σημαντικό, σωστά;) και ήθελε να μοιραστεί τι έμαθα μαζί σου.

Προϊόντα που επεσήμαναν στο βίντεο …

Mac Prep + Prime Highlighter σε φωτεινή πρόβλεψη ($ 25)

Mac Prep + Prime Highlighter σε Radiant Rose ($ 25)

Mac Eye Kohl στην Costa Riche ($ 16)

Mac Prep + Prime highlighters σε Radiant Rose και φωτεινή πρόβλεψη, $ 25 το καθένα
Mac Prep + Prime highlighters σε Radiant Rose (ένα ελαφρύ κοχύλι ροζ) στην αριστερή και φωτεινή πρόβλεψη (ένα μεσαίο τόνο peachy coral) στα δεξιά
Radiant Rose (αριστερά) και φωτεινή πρόβλεψη (δεξιά)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω ότι αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν επίσης. Είναι προσαρμοσμένα για τους συναδέλφους μου των αδελφών της αέναης εξάντλησης. Συνεχίστε να μάθετε τον καλό αγώνα, τα homegirls!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Published by iflpm

Leave a Reply