Ο Tom Ford ομορφιάς τερματίζει το φωτισμό του δέρματος Lust: Power Candle ή Five Wallow Blaze;

Ο Tom Ford τερματίσει το φωτισμό του δέρματος λαγνείας
Είναι ο φωτισμός του δέρματος του δέρματος Tom Ford Beauty για να τερματίσει τη λαγνεία πολύ περισσότερο σαν ένα κερί ή μια φλόγα πέντε συναγερμών;

Hmm …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λοιπόν, ας δηλώνουμε ότι είναι λίγο σαν να κόψουν τα κτυπήματα σας … Αν το κόπωμα χτυπήσει οτιδήποτε άλλο θα τελειώσει με υγρή συμφωνία με τους φωτιστικούς.

Βάλτε έναν ακόμη τρόπο, είναι ένας λεπτός αντίκτυπος που δεν θα χτυπήσει κάποιον πάνω από το κεφάλι, ωστόσο αν το επισημάνετε σε ’em, θα μπορούσαν πλέον να δηλώσουν κάτι σαν “Ω, ναι … μπορώ να το δω τώρα. Κάπως.”

Απεριόριστη στα αριστερά καθώς και αναμειγνύεται στα δεξιά

Συνδυάζοντας αυτό το ελαφρύ, ενυδατικό, μαργαριτάρι ροζ ροδάκινο υγρό φόρμουλα σε γυμνό δέρμα ή ανάμειξη με υγρό θεμέλιο ή χρωματισμένη ενυδατική κρέμα (I καρδιά Mac Deal με & Σώμα) δίνει μια λάμψη όπως το φως του ήλιου αργά το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δεν είναι υψηλή λάμψη. Δεν υπάρχει δράση σφαίρας Disco Mirror εδώ. Ακριβώς ένα μόλις – εκεί, η ηλιόλουστη λάμψη.

Φορώντας το Tom Ford τερματίσει το φωτισμό του δέρματος της λαγνείας που αναμειγνύεται με Mac Deal με & Ίδρυμα Σώματος
Σύμφωνα με τον Τομ, μπορείτε επίσης να φοράτε να τερματίσει τη λαγνεία ως υψηλόβαφο κάτω από, ή πάνω από το μακιγιάζ, όμως όταν προσπάθησα και τους δύο τρόπους, έσπασε τα προϊόντα κρέμας καθώς και σκόνες που φορούσα, αφήνοντας τα μάγουλα μου.

Απλά κάτι να πιστεύεις για ….

Όλοι δεν θέλουν μακιγιάζ που φωνάζουν, “Haaay!” Έτσι υπάρχει μια αγορά για λεπτότητα. Εάν δεν θέλετε ένας φωτισμός που φαίνεται λιπαρός ή λαμπερός, ή αντλεί ενδιαφέρον για τους πόρους σας, τερματίσει τη λαγνεία μπορεί να είναι μια νίκη, ωστόσο αν ψάχνετε πολύ περισσότερα pizazz, ίσως θελήσετε να σώσετε αυτά τα $ 65 για κάτι άλλο.

Για μένα, πιστεύω ότι είναι απλά αύριο. Εξαιρετικά ακριβό, καθώς πιστεύω ότι ο φωτισμός οργασμού $ 30 NARS παρέχει παρόμοιο αποτέλεσμα.

Για τα έξοδα κορυφής ράφι Tom, είμαι πολύ περισσότερο για να ξεφύγω καθώς και ροζ ομίχλη από την ίδια ίδια συλλογή.

Τιμή: $ 65
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση, που προσφέρεται τώρα στο Tom Ford μετρητές (μπορεί επίσης να προσφερθεί στο Διαδίκτυο στο Neimanmarcus.com)
Μακιγιάζ καθώς και βαθμολογία blog Charm: b-

Προς το Σαββατοκύριακο!

Τα κατάφερες.

Θα ήθελα να πάω να δω το εξαιρετικό gatsby απόψε, ωστόσο δεν κατέρρευσε. Πήρα ένα γρήγορο δάγκωμα, καθώς και τώρα κάνω μόνο έναν τόνους πλυντηρίου καθώς και ρυθμιστικά ένα επεισόδιο σκάνδαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνοντας οτιδήποτε διασκέδαση για την Ημέρα της Μητέρας αυτό το Σαββατοκύριακο; Έχετε μια εξαιρετική νύχτα.

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Published by iflpm

Leave a Reply