Γιατί νομίζετε τα μακιγιάζ;

Απολύτως, μακιγιάζ. Σίγουρα έχει σημασία για μένα για πολλούς λόγους.

Πρώτον, έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει εντελώς πώς αισθάνομαι. Όταν έχω μια κακή μέρα, κάτι τόσο ασήμαντο όσο η κατάθεση στα φρύδια μου, η καμπύλη των βλεφαρίδων μου και η εφαρμογή μιας μικρής στιλπνότητας μπορεί να αλλάξει εντελώς τις προοπτικές μου και να γυρίσει τα πράγματα γύρω. Αυτά τα λίγα εύκολα πράγματα μπορούν να με βγάλουν από το κεφάλι μου και να επικεντρωθούν στην καλή μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, ξέρω ότι στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, το eyeliner δεν είναι arialount όπως λέει, να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά αυτό δεν με κάνει να το αγαπώ λιγότερο. Μέσα από το μακιγιάζ, είμαστε σε θέση να εκφράσουμε τους εαυτούς μας δημιουργικά και να δοκιμάσετε νέα πράγματα – όπως κάνοντας τη δική σας προσωπική σφραγίδα στον κόσμο με μια υπογραφή ματιών γάτα ή χείλη εμφάνιση – που είναι πολύ σημαντικές, ειδικά για τους ενήλικες, καθώς μερικές φορές μπερδεύουμε κάτω με πίεση και ευθύνες.

Διπλά φτερωτά μάτια γάτα FTW!
Αγαπώ επίσης την προσβασιμότητά της. Ο Tom Ford δεν είναι η μόνη μάρκα εκεί έξω. Υπάρχουν επίσης μεγάλα εμπορικά σήματα στο φαρμακείο.

Άνδρες (ναι, άνδρες!), Γυναίκες, έφηβοι, ηλικιωμένοι – άνθρωποι όλων των φόντων και ηλικιών. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο όπως αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Δεν είναι σαν να μπορώ να ξυπνήσω ένα πρωί και ξαφνικά να αποφασίσω να συμμετάσχω σε μια ομάδα πόλο. Θέλω να πω, δεν θα ήξερα καν πώς να το κάνω αυτό, lol! Δεν έχω ποτέ οδηγήσει ένα άλογο.

Αλλά, από την άλλη πλευρά, αν θέλω να φορέσω ένα σκούρο μοβ γυαλάκι, μπορώ να τρέξω στο κέντρο της βοήθειας και να διαλέξω ένα. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να βρούμε ένα άλογο.

Το μακιγιάζ επίσης φέρνει τους ανθρώπους μαζί. Είναι πολύ δεσμευτικό.

Θυμάμαι ζωντανά να ετοιμα

Χωρίς μακιγιάζ, εσείς και εγώ πιθανότατα δεν είχα συναντήσει καν (αυτή η τρελή συζήτηση!).

Κάτι τέτοιο σίγουρα έχει νόημα. Είναι απολύτως έχει σημασία.

Τι νομίζετε, φίλος; Γιατί νομίζετε τα μακιγιάζ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!

Published by iflpm

Leave a Reply